IPOSZ;Díjazott;Lukács Zsolt IPOSZ;Díjazott;Lukács Zsolt ,

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Magyar Kézművességért Díj Arany fokozatát adományozza Lukács Zsoltnak, a Békési Ipartestület tagjának.

Lukács Zsolt amióta 2001-ben kiváltotta az asztalos szakmában a vállalkozói igazolványát, a Békési Ipartestület tagja. Fő profilja a cégek és a lakosság számára asztalosipari szolgáltatás nyújtása, ajtók, ablakok, bútorok készítése, helyszíni munkák végzése.
 
Mindenkor magas színvonalú, kiemelkedő munkát végzett a megrendelők megelégedésére, öregbítve ezzel a békési iparosok jó hírnevét. Folyamatosan képezi magát és a legújabb trendekhez igazodva aktív részese a szakmai innovációnak. Mester végzettségéhez híven megbízható résztvevője a szakmai rendezvényeknek is.
 
Jó a kapcsolata az ipartestület tagjaival. A szervezet rendezvényeinek aktív résztvevője. Közösségi munkájával közmegbecsülésnek örvend. Az ipartestület mindig első helyen állt feladatai sorában. Bármilyen helyzetben lehet rá számítani. Munkáját önzetlenül, társadalmi munkában végzi.
 
Azok közé a tagok közé tartozik, aki – a sok munkája ellenére –az első kérésre bármikor kész volt az ipartestület érdekében részt venni bármilyen közösségi munkában. Ötleteivel, munkájával a mai napig segíti a szervezetet.
 
Szeretettel gratulálunk!
 
Fotó: Juhász Melinda MLake A cikk forrása: IPOSZ Facebook oldala
 
 
 

A Békési Ipartestület a célja megvalósítását folyamatosan, nyereség és haszonszerzési cél nélkül végzi. Segíti az iparosok jó hírének növelését, szervezi az iparos hagyományok ápolását.

Ügyfélfogadás

  • Hétfő, szerda
    11:00 - 15:00
  • Kedd, csütörtök, péntek
    8:00 - 12:00
  • Hétvége
    Zárva

Hírlevél

Maradjon tájékozott hírlevelünkkel!
Megígérjük, nem küldünk kéretlen levelet.

Elérhetőségünk

5630 Békés
Kossuth Lajos utca 17.

+36-66/411-028