IPOSZ;Díjazott;Lipcsei Zoltán IPOSZ;Díjazott;Lipcsei Zoltán ,

Az Ipartestületek Országos Szövetsége IPOSZ Díjat adományoz Lipcsei Zoltánnak, a Békési Ipartestület tagjának.

Lipcsei Zoltán szakmai pályafutását 19 évvel ezelőtt, a családi vállalkozásban kezdte el, majd tanulta meg a szakma, és egy vállalkozás vezetésének "fortélyait". Állandóan képezve magát, haladt előre a szakmai fejlődésben, és 2010-ben az egyik békési telephely vezetője lett.
 
Apa és fia keményen dolgozva az adódó piaci rést ügyesen kihasználva elérték azt, hogy innovatív megoldások bevezetésével a termelésük folyamatos növekedett, s mára egy rotációban már 125 000 db csirkével foglalkoznak.
 
Emellé feleségével együtt 2016-ban elnyertek egy pályázatot, aminek következtében elindították a saját, önálló vállalkozásukat  is Tószegen.
 
A közös fellépésnek köszönhetően olyan erőt tudnak képviselni, amit jól tudnak érvényesíteni a mai küzdelmes árversenyben, mind a beszállítói, mind az értékesítési piacon is.
 
Az ipartestületet közösségi életében, apa és fia aktívan részt vesznek. Legyen az bármilyen jellegű feladat, jönnek, ha munkát kell vállalni, beállnak a sorba.
 
 
Fotó: Juhász Melinda MLake A cikk alapjának forrása: IPOSZ Facebook oldala
 
 
 

A Békési Ipartestület a célja megvalósítását folyamatosan, nyereség és haszonszerzési cél nélkül végzi. Segíti az iparosok jó hírének növelését, szervezi az iparos hagyományok ápolását.

Ügyfélfogadás

  • Hétfő, szerda
    11:00 - 15:00
  • Kedd, csütörtök, péntek
    8:00 - 12:00
  • Hétvége
    Zárva

Hírlevél

Maradjon tájékozott hírlevelünkkel!
Megígérjük, nem küldünk kéretlen levelet.

Elérhetőségünk

5630 Békés
Kossuth Lajos utca 17.

+36-66/411-028