IPOSZ;elnökség;Juhos János IPOSZ;elnökség;Juhos János ,

Május 23-án tartották meg az IPOSZ tiszújító közgyűlését, ahol újraválasztották alelnökként a Békési Ipartestület elnökét Juhos Jánost is.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) megtartotta XLII. Tisztújító Közgyűlését, ahol titkos szavazás keretében döntöttek a következő időszak tisztségviselőiről. A Mandátumvizsgáló és Szavazatszámláló Bizottság jelentése alapján a Németh László újabb öt évre az IPOSZ elnöke lett, míg a Békési Ipartestület elnöke, Juhos János ismét alelnökként viszi tovább a megkezdett munkát.

Az IPOSZ a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások legnagyobb országos munkaadói és szakmai szövetsége, amelyet 160 jogilag önálló ipartestület alkot. Ezek közül 140 területileg szervezett, míg 20 országos szakmai szövetség.

A szövetség jelenleg 40.000 kisvállalkozást képvisel, amelyek többsége 1-10 főt foglalkoztat, beleértve az egyéni vállalkozásokat is.

 

Kép és cikk forrása: iposz.hu

A Békési Ipartestület a célja megvalósítását folyamatosan, nyereség és haszonszerzési cél nélkül végzi. Segíti az iparosok jó hírének növelését, szervezi az iparos hagyományok ápolását.

Ügyfélfogadás

  • Hétfő, szerda
    11:00 - 15:00
  • Kedd, csütörtök, péntek
    8:00 - 12:00
  • Hétvége
    Zárva

Hírlevél

Maradjon tájékozott hírlevelünkkel!
Megígérjük, nem küldünk kéretlen levelet.

Elérhetőségünk

5630 Békés
Kossuth Lajos utca 17.

+36-66/411-028